הכנת המילוי:
מערבים יחד את כל חומרי המילוי.
הכנת הבצק:
לשים את חומרי הבצק במשך כ-10 דקות לבצק נעים לעבודה.
מחלקים את הבצק שהתקבל, ל-7 חלקים שווים.
מרדדים כל חלק לעלה דק בעובי 3 מ"מ.
מורחים ריבה בטעם משמש בכמות נדיבה ומעליה מפזרים 1/7 מהמילוי (יש לשים לב שכמות המילוי מספיקה. אם לא, יש להכין כמות נוספת).
מגלגלים בעדינות את העלה לרולדה: יש להיזהר שלא ייווצרו רווחים בין גלגולי הרולדה.
מניחים בתבנית ועוברים לעלה הבא וכך הלאה.
אופים בחום 180 מעלות במשך 30 דקות.
לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר על גבי השטרודל.
*רצוי לסמן סימני חיתוך לפני האפייה לחיתוך קל ויפה יותר.