פיתות תימניות

חומרים :

ק"ג קמח כוסמין מלא 'מהודר'
3 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
1/3 כוס שמן
4-5 כוסות מים

אופן ההכנה:

מערבבים הכול חוץ מהמלח, אותו מוסיפים בסוף.
*שימו לב! הבצק צריך להיות נוזלי מעט, במצב שאפשר ליצור ממנו צורה במחבת.

מרטיבים את הידיים ויוצרים פיתות במחבת גריל.
טיפ: אפשר להכין את הפיתות על נייר אפייה חתוך שאותו מניחים במחבת למניעת הידבקות ולכלוך.

למתכון זה, ניתן להשתמש באחד מהקמחים:

קמח כוסמין מלא, קמח כוסמין 70%, קמח כוסמין לבן, קמח חיטה 100%, קמח חיטה 70%, קמח לבן מנופה