פיתות זעתר

חומרים :

1 ק"ג קמח כוסמין 'מהודר'
4 כוסות מים
¼ כוס שמן
כף מלח
3 כפות שמרים
¼ כוס סוכר

החומרים לבלילת הציפוי:
4 כפות שמן זית
3 כפות זעתר

אופן ההכנה:

מערבים את כל החומרים במיקסר לבצק במרקם נוזלי.
בידיים רטובות מאוד שוטחים את הבצק בתבנית לעיגולים בקוטר 15-10 ס"מ.

מערבים בקערה 4 כפות זעתר עם 3 כפות שמן.
מורחים על הפיתות מעט מהתערובת.

אופים בתא העליון של התנור במשך 10 דקות.

למתכון זה, ניתן להשתמש באחד מהקמחים:

קמח כוסמין מלא, קמח כוסמין 70%, קמח חיטה 70%