לשים היטב את כל החומרים (מלבד סוכר שמן ומלח)
מוסיפים את השמן והסוכר ולשים היטב.
לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח.
משאירים קצת שמן לגימור. מוסיפים קמח או שמן במידת הצורך.
לשים 10 דקות לבצק נעים, רך ולא דביק.
מכסים בניילון + כיסוי. מתפיחים שעה.
מרדדים על נייר אפיה לגודל הרצוי.
מורחים מהרוטב ומפזרים מלמעלה גבינה צהובה מגוררת או גבינת מוצרלה.
מוסיפים תוספות לגיוון – עגבניות / בצל / זיתים / פטריות.
מתפיחים שוב להכפלת הנפח.
אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות.
מוציאים ומניחים על אבן שחוממה היטב או על תבנית אפייה.