הכנת הבצק:
לשים את חומרי הבצק.
מחלקים את הבצק ל 2/3 ו- 1/3.
את החלק הקטן מקררים ומהחלק הגדול יוצרים כדור ומרדדים.
שוטחים בתבנית עגולה בקוטר 26 או בתבנית ריבועית 20*30 ס"מ.
אופים עד להזהבה קלה.
הכנת מלית הגבינה:
מערבים את כל חומרי המלית לתערובת חלקה.
שופכים את המלית על הבסיס האפוי למחצה.
את חלק הבצק שהתקרר מגרדים בפומפיה גסה ומפזרים על תערובת הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-4 דקות עד עד שהעוגה יציבה בשוליים.
הערה: רצוי לקרר את עוגת הגבינה בתנור עד לקירור מוחלט ולאחר מכן להעבירה למקרר למשך כמה שעות.