ממיסים את המרגרינה ומערבים את כל החומרים לבצק רך.
מעבדים את כל החומרים.
יוצרים כדורים בקוטר של 6 ס"מ.
שופכים לתבנית או סיר שמן בעומק 3-4 ס"מ ונותנים לכדורי הבצק לתפוח בתבנית המשומנת, למשך כ-15 דקות.
לאחר מכן שופכים על משטח העבודה שמן בכמות נדיבה ומרדדים כדור ראשון דק ככל האפשר.
מעבירים את בצק המופלטה למחבת שחוממה מראש.
ממתינים מעט והופכים את המופלטה.
ממשיכים למופלטה הבאה כשאת המופלטה השנייה מניחים על גבי המופלטה הראשונה.
מחכים שתיטגן ואח"כ הופכים אותה וכך הלאה.
כשנוצר "מגדל" של כ-10 מופלטות במחבת מורידים את כולן מהמחבת ומתחילים שוב סבב נוסף.
הערה:
את "מגדל" המופלטות יוצרים כדי שהמופלטות לא יתייבשו.