מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים + 2 כפות שמן.
מערבבים היטב ומוסיפים את המלח.
לשים 8-10 דקות לבצק נעים. בסיום מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית וממשיכים ללוש.
מכסים בניילון צמוד לבצק ומכסים מלמעלה בכיסוי נוסף.
מתפיחים שעה – שעה וחצי.
קורצים חתיכה בידיים רטובות.
יוצרים לחמנייה ארוכה ומגלגלים בצלחת שבה גרעיני דלעת, חמניות, שומשום, פשתן, קצח וכדומה.
מתפיחים להכפלת הגודל.
מכניסים לתנור בחום 200 מעלות.
אופים 15 דקות עד להשחמה יפה.