מערבבים את השמרים, הסוכר והמים בקערה ומניחים ל-10 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבלים 2 דקות.
מוסיפים את המלח והשמן ומערבלים עוד 2 דקות.
מערבלים עוד 7 דקות לבצק נעים ולא דביק (ניתן להוסיף מים או קמח לפי הצורך).
מתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק ל-7 באגטים במשקל 230-250 גרם.
מרדדים כל חלק למלבן, מגלגלים לגליל ויוצרים שפיצים בצדדים.
מניחים בתבנית על נייר אפייה.
חורצים פסים בסכין חדה.
מתפיחים חצי שעה ומפזרים מעט קמח על כל באגט.
אופים 15 דקות בחום של 220 מעלות עד להשחמה קלה.