הכנת הבצק:
מערבים את כל המצרכים לבצק אחיד. ממתינים 20 דקות.
מחלקים את הבצק ל-12 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של כ-18 ס"מ.
מטגנים במחבת או אופים בתנור בחום של 180 מעלות.
הכנת המילוי:
מטגנים במחבת את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את רצועות הפלפל לטיגון / ערבוב קצר.
מפוררים את הבשר אל תוך התערובת ומניחים להתבשל.
בחצי הבישול מוסיפים את התירס והתבלינים הנוספים.
הגשה:
מניחים מילוי במרכז הטורטייה ומגלגלים.
– ניתן להגיש עם שעועית ברוטב עגבניות –