מכינים את הבצק ומתפיחים אותו, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל 18- חלקים שווים.
מכדררים כל חלק לכדור וקורצים חור.
משהים את הבייגלים עוד 20 דקות להתפחה נוספת.
מרתיחים מים בסיר וכשהמים רותחים מכניסים בייגל למשך דקה [תוך כדי רתיחה].
הופכים את הבייגל על צדו השני ומשאירים לדקה נוספת.
מוציאים את הבייגל ומעבירים אותו לתבנית.
מערבים את חומרי הבלילה (פרט לשומשום, קמח וטבעות הבצל) ומורחים על הבייגלים.
מפזרים שומשום וקצח [לבחירה, ניתן לפזר גם חצאי טבעות בצל].
אופים עד להשחמה נאה.