וופל בלגי

חומרים :

250 גר' קמח כוסמין 'מהודר'
3 ביצים
100 גרם חמאה
75 גרם סוכר
400 מ"ל חלב
קורט מלח

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בתוך החלב.
מניחים לתערובת להצטנן.

מערבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והביצים לבצק דביק.
שופכים את תערובת החלב לאט אל תוך הבצק עד לקבלת בלילה רכה.

הבצק מוכן לאפייה מיידית.
יש להשתמש במכשיר בתבניות מיוחדות לוופלים.

המלצה להגשה:
אפשר להגיש עם אבקת סוכר, ממרח שוקולד, קצפת, גלידה, דבש, ריבת פירות ועוד…

למתכון זה, ניתן להשתמש באחד מהקמחים:

קמח כוסמין מלא, קמח כוסמין 70%, קמח כוסמין לבן, קמח חיטה 70%, קמח לבן מנופה