לשים את חומרי הבצק לפי הסדר המופיע, עד לקבלת בצק נעים למגע.
מבשלים את כל חומרי המילוי על אש נמוכה עד לקבלת תערובת סמיכה. [אם התערובת לא סמיכה מספיק, ניתן להוסיף פירורי עוגה].
מסירים מהאש ומצננים מעט.
מרדדים עלה לעובי 4 מ"מ וקורצים עיגול בקוטר 5 ס"מ.
שמים במרכז מתערובת הפרג ומקפלים בשלוש פינות לקבלת משולש.
יש להדק בעזרת האצבעות לסגירה טובה.
מניחים בתבנית: ניתן להניח ללא רווחים, אוזני המן אינם תופחים.
אופים כ-20 עד 30 דקות עד להשחמה קלה בחום 180 מעלות.
יש לבזוק אבקת סוכר לפני ההגשה.