לשים את חומרי הבצק לפי הסדר המופיע, עד לקבלת בצק נעים למגע.
מבשלים את כל חומרי המילוי על אש נמוכה עד לקבלת תערובת סמיכה. אם התערובת לא מספיק סמיכה מוסיפים פירורי עוגה,
מסירים מהאש ומצננים מעט.
מרדדים עלה לעובי 4 מ"מ וקורצים עיגול בקוטר 5 ס"מ.
שמים במרכז מתערובת הפרג ומקפלים בשלוש פינות לקבלת משולש. יש להדק בעזרת האצבעות לסגירה טובה.
מניחים בתבנית: ניתן להניח ללא רווחים, אוזני המן אינם תופחים.
אופים כ-20 עד 30 דקות עד להשחמה קלה בחום 180 מעלות.
יש לבזוק אבקת סוכר לפני ההגשה.
למילוי אפשר להשתמש במלית פרג מוכנה.