בשנים האחרונות, הפכו סדרת הקמחים של 'מהודר' למותג אהוב ומוצר צריכה בסיסי בעשרות אלפי בתים בישראל. עקרות בית רבות, שפים מפורסמים, מאפיות וסתם אנשים שמחפשים מוצר בריא בחיי היומיום מצאו בהם מענה מושלם לאפייה בריאה, טעימה וקלילה, בלא לוותר על ערכי בריאות ותזונה נכונה. שיטת ייצור הקמחים של 'מהודר' – הייחודיות מסוגם בישראל – הופכות את קמחי 'מהודר' לטעימים ובריאים במיוחד. גמישות ואווריריות הקמח גורמות לבצק לתפוח בקלות ולהצליח בכל מרקם, כך המאפים יוצאים רכים וטעימים במיוחד, עשירים בטעם ומשביעים הרבה יותר מקמחים רגילים.
כחלק מהחשיבה שלנו לטובת הלקוחות, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם גדולי המומחים בעולם וכן עם מומחי הכשרות בהם הרב משה ויא שליט"א, מחבר ספרי 'בדיקת המזון כהלכה' ורבני בד"ץ 'העדה החרדית' ירושלים, כדי שהמוצר שלנו יתאים לכל סוגי האוכלוסייה ברמה המהודרת והטובה ביותר. מומחי הכשרות המעניקים את תעודת ההכשר למקום – מציינים לשבח את איכות הניקיון, הטחינה והאריזה, המונעים כל התפתחות של תולעים או חרקים בתוך הקמח לאורך זמן, עובדה נוספת המייחדת את קמחי 'מהודר' בשוק הקמח הבריא.
רוצים לדעת יותר? היכנסו לדף הייחודיות שלנו