שמרים / קרואסון // 28.06.2020

חומרים:

ק"ג קמח כוסמין לבן מהודר
כוס סוכר
2 כפות שמרים
כוס (110 גרם) שמן
2 כוסות (550 גרם) מים חמים
3 ביצים

אופן ההכנה:
מכניסים לקערה מים, שמרים, סוכר, שמן, קמח וביצים.
מערבבים היטב לבצק רך ונעים.

מילוי 1:
כוס קקאו
2 כוסות סוכר
כף קינמון
תמצית וניל
שמן עד לקבלת מרקם המתאים למריחה
(לא נוזלי מדי!)

מילוי 2:
כוס קקאו משובח
3 כוסות סוכר
כף גדושה נס קפה
חבילת אינסטנט-פודינג וניל.

מערבבים ומורחים.

אופן ההכנה:

מתפיחים חצי שעה. מרדדים במערוך. מורחים את המילוי ויוצרים צורות. מתפיחים שוב עד להכפלת הנפח. אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות, עד להשחמה נאה. ממיסים 1/2 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים רותחים ומורחים על העוגה או הרוגלך.