פיתות זעתר // 11.06.2020

חומרים:

1 ק"ג קמח כוסמין מלא / קמח חיטה 70% / קמח כוסמין 70%
4 כוסות מים
¼ כוס שמן
1 כף מלח
3 כפות שמרים
¼ כוס סוכר

החומרים לבלילת הציפוי:

4 כפות שמן זית
3 כפות זעתר

אופן ההכנה:

מעבדים את כל החומרים במיקסר לבצק במרקם נוזלי. בידיים רטובות מאוד שוטחים את הבצק בתבנית לעיגולים בקוטר 15-10 ס"מ. מערבים בקערה 4 כפות זעתר עם 3 כפות שמן, מורחים על הפיתות מעט מהתערובת ואופים בתא העליון של התנור במשך 10 דקות.