טורטייה // 11.06.2020

חומרים:

250 גרם קמח כוסמין מלא / קמח כוסמין 70% / קמח לבן מנופה
150 מ"ל מים
קורט מלח
3 כפות שמן

החומרים למילוי

½ ק"ג בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
½ כוס גרגירי תירס קפואים
2 כפות שמן
מלח
פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל צ'ילי לפי הטעם

אופן ההכנה:

הכנת הבצק: מערבים את כל המצרכים לבצק אחיד. ממתינים 20 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של כ-18 ס"מ. מטגנים במחבת או אופים בתנור בחום של 180 מעלות. הכנת המילוי: מטגנים במחבת את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את רצועות הפלפל לטיגון / ערבוב קצר. מפוררים את הבשר אל תוך התערובת ומניחים להתבשל. בחצי הבישול מוסיפים את התירס והתבלינים הנוספים. הגשה: מניחים מילוי במרכז הטורטייה ומגלגלים. - אפשר להגיש עם שעועית ברוטב עגבניות -