וופל בלגי // 28.01.2020

חומרים:

250 גר' קמח כוסמין מלא / קמח כוסמין 70% / קמח חיטה 70% / קמח לבן מנופה

3 ביצים

100 גרם חמאה

75 גרם סוכר

400 מ"ל חלב

קורט מלח

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בתוך החלב. מניחים לתערובת להצטנן. בינתיים, עד להצטננות התערובת, מערבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והביצים לבצק דביק. שופכים את תערובת החלב לאט אל תוך הבצק עד לקבלת בלילה רכה. הבצק מוכן לאפייה מיידית. יש להשתמש במכשיר בתבניות מיוחדות לוופלים. המלצה להגשה: אפשר להגיש עם אבקת סוכר, ממרח שוקולד, קצפת, גלידה, דבש, ריבת פירות ועוד...